Sorteer op

Nouvelle (T) - Zwart

 

 

De kookpannen of braadpannen van de Nouvelle-serie maken indruk met hun moderne design en een spannende materiaalmix. De vleespannen met kijkglazen deksel hebben handig gevormde roestvrijstalen handgrepen in een modern design. De deksels van de vleespannen zijn gemaakt van glas en hebben tevens een RVS handgreep.

De extra sterke stalen warmteopslagbodem van de pan zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig en snel wordt verdeeld. Door de goede warmtegeleiding van email zijn ook de potwanden rondom warm, wat energie bespaart. De robuuste chromen rand voorkomt afbrokkelen.

Het materiaal email bestaat uit ijzer dat bij hoge temperaturen met glas is versmolten, d.w.z. uit natuurlijke grondstoffen.

Ons geëmailleerde kookgerei kan op alle soorten fornuizen worden gebruikt (gas, elektrisch, glaskeramiek, inductie en zelfs boven open vuur). Dankzij de ijzeren kern wordt de warmte snel afgevoerd en vervolgens opgeslagen: voor duurzaam, energiebesparend koken.

Het niet-poreuze, gladde glasoppervlak garandeert een perfecte hygiëne. Dit is geurneutraal en bacterieremmend en bovendien gemakkelijk schoon te maken. Geëmailleerd serviesgoed gaat bij correct gebruik en onderhoud lang mee en behoudt zijn typische glans.

Voor meer informatie over Riess producten klik hier

 

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

 

We verzenden naar Nederland en België

Oostenrijkse producten kopen in Nederland

© 2016 - 2024 Zirbe winkel | sitemap | rss

Servus, Omdat wij alcoholische dranken aanbieden in onze webwinkel dien je 18 jaar of ouder te zijn om onze webwinkel te kunnen bezoeken. Bij bestelling van alcohol wordt bij bezorging je leeftijd gecontroleerd..