per pagina
Sorteer op
    1 - 15 van 21 resultaten
  • 1
  • 2

Aromapots

Truehomeware - Aromapots

Aromapots zijn kookpotten van ontwerpbureau dottings. Ze zijn bewust ontworpen om tijdloos en eenvoudig te zijn. Een aromapot is van binnen wit zodat het eten zijn natuurlijke nuances laat zien. Aan de buitenkant is de pot naar smaak gekleurd (Pure White, Light Grey, Silent Blue) en stimuleert de individuele opstelling van kookgerei en serviesgoed.

De Aromapotten zijn gemaakt van 100% staal en email en zijn even geschikt als steelpan, soeppan en braadpan. Een aromapot heeft geen vastgeschroefde kunststof onderdelen. De pannen kunnen dus ook bij hoge temperaturen gebruikt worden op of in elk fornuis en oven. Om ervoor te zorgen dat het materiaal gelijkmatig kan uitzetten en het emailleglazuur niet afbladdert, raden wij aan om de pot nooit leeg te verwarmen en altijd op laag vuur te gebruiken.De temperatuur kan na korte tijd worden verhoogd.

De conische vorm van de Aromapots maakt de serie stapelbaar - binnen en op elkaar - dit scheelt ruimte. Omgedraaid en opzij gezet, fungeert het deksel ook als klembord, kom of bord voor ingrediënten, kooklepels enz. Later aan tafel neemt het de taak van onderzetter op zich. Ondersteboven op de pot geplaatst, neemt hij weinig ruimte in beslag bij het stapelen van de potten.

Ons geëmailleerde kookgerei kan op alle soorten fornuizen worden gebruikt (gas, elektrisch, glaskeramiek, inductie en zelfs boven open vuur). Dankzij de ijzeren kern wordt de warmte snel afgevoerd en vervolgens opgeslagen: voor duurzaam, energiebesparend koken.

Het niet-poreuze, gladde glasoppervlak garandeert een perfecte hygiëne. Dit is geurneutraal en bacterieremmend en bovendien gemakkelijk schoon te maken. Geëmailleerd serviesgoed gaat bij correct gebruik en onderhoud lang mee en behoudt zijn typische glans. Geëmailleerde schalen worden aanbevolen voor mensen die allergisch zijn voor nikkel.

Geëmailleerd serviesgoed gaat bij correct gebruik en onderhoud lang mee en behoudt zijn typische glans.

Soorten gebruik:

Je fantasie kent geen grenzen bij het koken in de Aromapot. Ochtendpap, stoofschotels, soepen, bijgerechten. In de oven is de Aromapot ideaal als braadpan maar ook als bakpan, bijvoorbeeld als broodpan voor het bakken van brood, bijv. voor no knead brood.

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

 

We verzenden naar Nederland en België

Oostenrijkse producten kopen in Nederland

© 2016 - 2024 Zirbe winkel | sitemap | rss