per pagina
Sorteer op
    1 - 15 van 28 resultaten
  • 1
  • 2

Backemaille - Rood / zwart

KLEUR ROOD


Stralend rood van buiten - de kleur van de liefde (die zoals bekend door de maag gaat) - en klassiek zwart van binnen: ovenschalen, pannen, steelpannen, fluitketels en drinkbekers van rood email in overvloed.

Niets staat kleurrijk bakplezier met rode bakvormen in de weg. Emaille is ideaal om mee te bakken omdat het de warmte goed geleidt en opslaat, wat resulteert in knapperige en gelijkmatige bakresultaten.

 

Beschrijving:

Zoals de naam al doet vermoeden, is onze pannen zonder handgrepen of braadpan geschikt voor alle soorten braden, maar ook voor hampasteitjes en lasagne, maar natuurlijk ook voor het bakken van fruitcake of strudel en nog veel meer. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en is gemaakt van robuust emaille. De rand van de braadpan is afgerond - kralenrand in emailletaal - het metaal is gebogen om een ​​ronde en stabiele rand te creëren. De braadpan kan in elke oven gebruikt worden. Maar pas op: gebruik altijd ovenwanten.

Het materiaal email bestaat uit ijzer dat bij hoge temperaturen met glas is versmolten, d.w.z. gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen.

Dankzij de ijzeren kern wordt de warmte snel afgevoerd en vervolgens opgeslagen: voor duurzaam, energiebesparend koken en bakken.

Het niet-poreuze, gladde glasoppervlak garandeert een perfecte hygiëne. Geëmailleerd serviesgoed gaat bij correct gebruik en onderhoud lang mee en behoudt zijn typische glans.

 

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

 

We verzenden naar Nederland en België

Oostenrijkse producten kopen in Nederland

© 2016 - 2024 Zirbe winkel | sitemap | rss

Servus, Omdat wij alcoholische dranken aanbieden in onze webwinkel dien je 18 jaar of ouder te zijn om onze webwinkel te kunnen bezoeken. Bij bestelling van alcohol wordt bij bezorging je leeftijd gecontroleerd..