per pagina
Sorteer op
    1 - 15 van 28 resultaten
  • 1
  • 2

Voorraadbeheer

Keukenmanagement - voorraadbeheer


Kitchenmanagement zijn geëmailleerde bakken in zes kleuren met een essenhouten deksel, niet alleen voor in de keuken. De blikken zijn stapelbaar en zorgen voor een aromaneutrale en lichtbeschermde opslag. De praktische "managers" worden niet alleen in de keuken gebruikt voor thee, kruiden, ontbijtgranen of koekjes, maar ook voor gebruiksvoorwerpen in de badkamer en aan het bureau. De blikken kunnen steeds weer worden geëtiketteerd met een waspotlood of oliekrijt (bijv. inhoud, vuldatum, houdbaarheid). Emaille remt bacteriën en is daarom ideaal voor gezonde opslag.

 

Omschrijving

Het ontwerpbureau dottings ontwikkelde voor ons heldere, tijdloos moderne voorraadpotten, vormen en sterke kleuren. De praktische "managers" worden in de keuken gebruikt voor thee, kruiden, ontbijtgranen of koekjes - de elegante voorraadpotten behouden alle aroma's perfect en zijn bovendien ruimtebesparend op het rek gestapeld en zijn een geweldige blikvanger.

Maar ze dienen ook als opbergboxen voor allerlei gebruiksvoorwerpen, bijvoorbeeld in de badkamer en op het bureau. Met conventionele waspotloden of oliepastels kunnen de praktische blikken keer op keer geëtiketteerd worden (vb. inhoud, vuldatum, houdbaarheid, ...).

De blikken zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten/hoogtes (6, 12 en 18 cm) en twee diameters (8 cm en 13 cm) en in zes verschillende kleuren: Pure White, Light Grey, Slow Green, Silent Blue, Fresh Tomato en Dark Aubergine.

De bakjes zijn gemaakt van emaille en de deksel is gemaakt van hoogwaardig essenhout.

Het materiaal email bestaat uit ijzer dat bij hoge temperaturen met glas is versmolten, d.w.z. uit natuurlijke grondstoffen.

Het niet-poreuze, gladde glasoppervlak garandeert een perfecte hygiëne. Dit is geurneutraal en bacterieremmend en bovendien gemakkelijk schoon te maken. Geëmailleerd serviesgoed gaat bij correct gebruik en onderhoud lang mee en behoudt zijn typische glans.

Bij het gebruik van de Kitchenmanagement boxen hoef je de naam van de praktische opbergboxen niet strikt te volgen. Ook buiten de keuken zijn er geen grenzen aan je fantasie, de blikken zijn al gespot als pennenhouder of als plek om wattenstaafjes en wattenschijfjes of paperclips in op te bergen

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

 

We verzenden naar Nederland en België

Oostenrijkse producten kopen in Nederland

© 2016 - 2024 Zirbe winkel | sitemap | rss