Luchtreiniger van Zirben hout

Luchtreiniger van Zirben hout – haal de natuur in huis

Op mijn bureau staat een luchtreiniger van Zirben hout. In de vorm van een kubus en met een natuurlijke uitstraling, omdat het gemaakt is van hout.
De aangename Zirben geur geeft mij het gevoel dat ik een stukje natuur in huis heb gehaald. De kubus is ook voorzien van led verlichting in verschillende kleuren.
Zo nu en dan waan ik me ook even in het bos terwijl ik aan het werk ben.

Voordat ik begon aan dit blog, heb ik rondgekeken op internet wat er zoal aangeboden wordt op het gebied van luchtreinigers.
Je ziet bijna door de bomen het bos niet meer.
Het aanbod is enorm.
Gelukkig heb je voor een natuurlijke luchtreiniger maar één boom nodig en dat is de Zirbe boom.

Nog even terug naar mijn onderzoekje, op mijn scherm zie ik veel verschillende  luchtreinigers van allerlei merken en het valt me wel op dat ze allemaal van kunststof zijn en ze zijn ook bijna allemaal zwart, grijs of wit. Het lijken kille apparaten, die zet je liever niet zomaar in het zicht neer op je mooie sfeervolle dressoir of nachtkastje.
Ik zou het liever wegstoppen in een donker hoekje.

Smaken verschillen natuurlijk, maar het belangrijkste is dat je een luchtreiniger gebruikt die de lucht in huis goed reinigt, frisse lucht is van levensbelang voor iedereen!

Hoe schoon in de lucht in ons huis?

Heb je jezelf deze vraag al eens gesteld? Regelmatig verschijnt er wel een artikel in de media over luchtverontreiniging veroorzaakt door auto’s, industrie e.d.
Dat is natuurlijk een serieus probleem, maar weet je dat de lucht in ons huis vaak nog meer verontreinigd is dan buiten?
Zeker in de wintermaanden als we ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten houden. Een groot deel van ons leven brengen we binnen door. Een gezond binnenklimaat is daarom een belangrijke factor voor ons welzijn, onze gezondheid en hogere levenskwaliteit.

De concentratie fijnstof is bijna bij iedereen in huis veel te hoog.
We zijn zelf voor een groot deel de veroorzaker van vervuilde lucht in huis; denk hierbij aan stofzuigen, bakken en braden en het branden van kaarsjes.
Andere veroorzakers zijn schimmels en bacteriën.
Formaldehyde is ook een boosdoener, het komt veel voor in woondecoratie, spaanplaat en bijvoorbeeld textiel zoals gordijnen.

Vervuilde lucht in huis kan op den duur gezondheidsklachten geven zoals: niet goed slapen, hoofdpijn, minder concentratie, luchtwegaandoeningen of chronische ontstekingen.

Hoewel frisse lucht voor iedereen van levensbelang is, is het nog belangrijker voor mensen die last hebben astma, COPD of andere luchtwegaandoeningen of allergieën.

Luchtreiniger van Zirbenlüfter® – de oplossing

Al enige tijd heb ik ervaring met de positieve eigenschappen van de Zirbe; ik krijg heel veel positieve reactie van klanten die Zirben hout ontdekt hebben.
Zirben producten krijgen steeds meer bekendheid in Nederland en België. In de Alpenlanden waarderen ze de Zirbe al eeuwen.

Er is ook steeds meer vraag naar bedden gemaakt van Zirben hout, zonder metalen en schadelijke stoffen.

Het assortiment van luchtreinigers van ZirbenLüfter®  is een rijke aanvulling voor onze (web)winkel

De luchtreinigers van ZirbenLüfter® reinigen op een natuurlijke wijze de lucht in ons huis en door het fraaie, minimalistische design,  past het in ieder interieur en mag het ook gezien worden.

Hoe werkt een luchtreiniger van Zirben hout?

Bij de ontwikkeling van de ZirbenLüfter® is gekeken naar de natuur. De natuur is in staat om zichzelf te reinigen. Planten en bomen de lucht reinigen door CO2 op te nemen en dit om te zetten in zuurstof. Daarnaast is de lucht om ons heen altijd in beweging, de beweging van de lucht speelt ook een belangrijke rol in de zuivering van de lucht. Er ontstaan eigenlijk een soort kleine wervelwindjes, door deze beweging reinigt de lucht ook zichzelf.

De lucht regenereert zichzelf.

De combinatie van deze wetenschap en de positieve eigenschappen van Zirbe heeft geleid tot een natuurlijke luchtreiniger van Zirben hout.
De lucht wordt niet gereinigd door kunststof filter zoals in conventionele luchtreinigers, maar de lucht wordt middels een kleine ventilator door lamellen gemaakt van Zirben hout gestuwd.
Zirben hout heeft een hoog Pinosylvin gehalte, wat niet alleen een aangename geur heeft, maar ook goed werkt tegen schimmels en bacteriën.
De ZirbenLüfter® is voor het grootste gedeelte gemaakt van natuurlijke materialen.

Onder de ventilator zit een waterreservoir, de combinatie van water, zirben hout en luchtwervelingen werken als een katalysator.

Wil je meer lezen over de postitieve eigenschappen van de Zirbe?

Download dan hier het gratis e-book; De kracht van de Zirbe.

 

 

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

 

We verzenden naar Nederland en België

Oostenrijkse producten kopen in Nederland

© 2016 - 2024 Zirbe winkel | sitemap | rss