Sorteer op

Nouvelle (T) - Natuurlijk groen

 

De kleur Nature Green (Medium) heeft een verfrissend effect, past bij veel keukenstijlen en is goed te combineren met grijs. Alle pannen zijn van onze topkwaliteit met een extra sterke stalen warmteopslagbodem, roestvrije schenkrand, roestvrijstalen handgrepen en een glazen deksel.

Nouvelle Nature Green in een extra sterke uitvoering is per stuk of als kookset verkrijgbaar. De hoge pannen en (steel)braadpannen van de serie worden aangevuld met geëmailleerde pannen, tuitpotten en fluitketels in dezelfde kleur.

 

De kookpannen of braadpannen van de Nouvelle-serie maken indruk met hun moderne design en een spannende materiaalmix. De vleespannen met kijkglazen deksel hebben handig gevormde roestvrijstalen handgrepen in een modern design. De deksels van de vleespannen zijn gemaakt van glas en hebben tevens een RVS handgreep.

De extra sterke stalen warmteopslagbodem van de pan zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig en snel wordt verdeeld. Door de goede warmtegeleiding van email zijn ook de potwanden rondom warm, wat energie bespaart. De robuuste chromen rand voorkomt afbrokkelen.

Het materiaal email bestaat uit ijzer dat bij hoge temperaturen met glas is versmolten, d.w.z. uit natuurlijke grondstoffen.

Ons geëmailleerde kookgerei kan op alle soorten fornuizen worden gebruikt (gas, elektrisch, glaskeramiek, inductie en zelfs boven open vuur). Dankzij de ijzeren kern wordt de warmte snel afgevoerd en vervolgens opgeslagen: voor duurzaam, energiebesparend koken.

Het niet-poreuze, gladde glasoppervlak garandeert een perfecte hygiëne. Dit is geurneutraal en bacterieremmend en bovendien gemakkelijk schoon te maken. Geëmailleerd serviesgoed gaat bij correct gebruik en onderhoud lang mee en behoudt zijn typische glans.

Voor meer informatie over Riess producten klik hier

 

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

 

We verzenden naar Nederland en België

Oostenrijkse producten kopen in Nederland

© 2016 - 2024 Zirbe winkel | sitemap | rss

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.